Andrike Dollen

ROAD
ROAD is een klein maar breed georiënteerd ontwerpbureau dat zich richt op architectuur, interieur en meubelontwerp. ROAD is de afkorting van Ruimtelijk Ontwerp Andrike Dollen, maar staat daarnaast voor de weg die wordt afgelegd om tot het beoogde einddoel te komen. Onderweg is ROAD creatief, betrokken, oplossingsgericht, persoonlijk en transparant. Deze kenmerken worden ingezet om tot het optimale eindresultaat te komen. Een eindresultaat waarvan de kwaliteit wordt bepaald door zowel vorm, inhoud als functionaliteit.


Architectuur, interieur en meubilair
Een woning die aanvoelt als een warme deken en toch de omgeving binnenlaat, een kantoorinterieur waarin medewerkers zich prettig voelen en het beste uit zichzelf halen, een bergmeubel dat alles zegt over de gebruiker en haar activiteiten. Uw wensen en eisen vertaalt ROAD in ruimte. Functioneel, comfortabel in gebruik en fraai om te zien. Indien gewenst turnkey van een kaal perceel tot de sleutel in de deur.


Samenwerking

Ieder project is als een weg die je samen aflegt. Het gaat uiteindelijk om het einddoel, maar dat moet wel door iedere betrokkene worden gedragen. De ROAD begint met een eerste gesprek met u als opdrachtgever waarin we samen uw opgave en wensen bespreken. Na deze routeverkenning worden meerdere wegen ingeslagen, zoals de ontwikkeling van een schets naar het definitieve ontwerp tot de samenwerking met specialistische adviseurs en vakkundige uitvoerders naar het eindresultaat toe. Als creatieve motor en organisatorische spin in het web stuurt en bewaakt ROAD die weg.


Andrike
Na de opleiding meubelontwerp & interieurarchitectuur aan de kunstacademie Minerva in Groningen verdiepte en verbreedde Andrike zich in architectuur via de opleiding Academie van Bouwkunst die zij succesvol afrondde. Na ruime werkervaring, een dik portfolio, een flinke dosis theorie en veel enthousiasme, is zij nu full time in de gelegenheid haar ontwerpen middels haar eigen bureau aan u ten dienste te stellen: Atelier ROAD.


(klik hier voor CV)